Nimbus W9 mooring whips.jpg

ÄNTLIGEN SVENSKTILLVERKADE MOORING WHIPS!

HUR GÖR MAN?

Håller de när det blåser?

InnoMarin Mooring Whips - Enkel och Trygg Förtöjning

Mooring whips gör det möjligt att enkelt förtöja din båt vid bryggor där detta tidigare varit omöjligt.

Vågor, vind och vågsvall från passerande båtar blir inte längre ett problem och förtöjning sker enkelt och tryggt längst bryggans bredsida. Mooring whips, eller förtöjningsstänger, förhindrar att båten skaver och slår mot bryggan och både båt och brygga skyddas.

Nu har vi 70+ set Mooring whips monterade runt om i landet!

Mooring whipsen är fastmonterade i bryggan via mycket starka bryggfästen som i sin tur är förankrade med fyra A4-klassade skruvar i själva bryggan. Allt givetvis syrafast rostfritt. Materialet är utvalt efter våra nordiska förhållanden och det finns inga mjuka gummimembran som snabbt torkas ut av solen. Bryggfästena har två lägen, ett uppfällt inaktivt och ett nedfällt aktivt läge. Det är i det nedfällda läget som båten ligger förtöjd utifrån bryggan. I det uppfällda läget möjliggörs enkel tilläggning vid bryggan utan att stängerna är i vägen. I vardera glasfiberstång sitter en lina som löper genom en trissa längst ut på stången ned till knapen på båten.

Innomarins mooring whips är anpassade för båtar upp till 10 ton. Utformning av båt, läge på brygga eller lokala förhållanden kan dock påverka förtöjningskapaciteten. Är du osäker eller tveksam om våra Mooring whips är lämpliga för just din brygga så kontakta oss för konsultation. Innomarins mooring whips används i dagsläget till båtar från några hundra kilo till 40 fots segelbåtar på 8,5 ton.

 

GARANTI

Vi lämnar tre års garanti mot fabrikationsfel. Skulle våra produkter mot förmodan inte leva upp till era förväntningar så kontakta oss omgående för att hitta en lösning.

PRIS

Komplett system med två stycken mooring whips samt tillbehör säljs för 11,900:-

Dessa kan hämtas i Stockholm. Alternativt

levererar vi mot avgift.

MONTERING

Storholmens Allservice kan montera dina nya mooring whips i Stockholms skärgård mot en distansavgift per sjömil från Storholmen (Lidingö) samt en montageavgift. Kontakta oss för offert.

MONTERA SJÄLV!

Vill du göra en beställning eller har du frågor om våra produkter, leverans eller montering?

Fyll i formuläret eller ring oss!

Arne  0705582689

Innomarin AB, Fredriksstrandsvägen 5, 18535 Vaxholm Orgnr 559056-0446